2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialTâlharul taximetriştilor, reţinut la Bucureşti

Tâlharul taximetriştilor, reţinut la Bucureşti

Un tânăr, dependent de droguri, a fost reţinut duminică, de anchetatorii bucureşteni, după ce ar fi jefuit mai mulţi taximetrişti, de la care ar fi luat bani, telefoane mobile şi tablete, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

Sursele citate au precizat că tânărul, în vârstă de 26 de ani, lua taxiuri din Sectorul 2 al Capitalei, cu care făcea curse lungi prin cartierele Rahova şi Ferentari, apoi revenea în zona de unde plecase, unde sub ameninţarea unui cuţit îi tâlhărea pe şoferi. În alte cazuri, în timpul cursei, acesta a reuşit doar să fure obiecte de valoare, potrivit Mediafax.

Anchetatorii au stabilit, până în prezent, că bărbatul a tâlhărit doi şoferi, a furat de la alţi patru, iar pe unul l-a înşelat plecând fără să plătească suma datorată pentru cursă.

Tânărul a fost ridicat duminică dimineaţă, în urma unei percheziţii la locuinţa sa, unde anchetatorii au găsit şi unul dintre bunurile reclamate de victime.

După ce l-au audiat, anchetatorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele acestuia şi vor cere magistraţilor Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a acestuia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă