12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialSute de locuri de munca vacante la Vaslui

Sute de locuri de munca vacante la Vaslui

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vaslui organizeaza vineri Bursa generala a locurilor de munca. Pentru acest an sunt puse la dispozitie in jur de 300 de locuri de munca, cele mai multe la agentiile locale Vaslui si Husi, 120 la fiecare, dar si la agentia locala Barlad, care ofera peste 50 de locuri de munca.  
 
Pana acum, peste 40 de angajatori si-au anuntat prezenta la bursele organizate in tot judetul Vaslui. Din totalul locurilor de munca oferite anul acesta, 10 sunt adresate persoanelor cu studii superioare, in constructii civile, precum si constructii de drumuri si poduri, programare sau domeniul juridic. Majoritatea posturilor sunt destinate insa tot celor fara studii superioare. Principalele ramuri de activitate in care sunt oferite locuri de munca sunt fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, prestari servicii etc. Meserii in care s-au inregistrat cele mai multe oferte sunt cele de confectioner imbracaminte – 58, mecanic agricol – 19, muncitor necalificat – 10, vanzator – 6, spalator auto – 2, sofer – 4. "Invitam pe cei aflati in cautarea unui loc de munca sa ia parte la acest eveniment, mare parte dintre acestia fiind vizitati la domiciliu cu invitatii scrise. Actiunea va incepe la ora 9.00 si se va desfasura pe toata perioada cat vor fi solicitanti de locuri de munca", a declarat Elena Baba, purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui. In ultimele 6 luni, in judetul Vaslui, peste 2.000 de persoane si-au pierdut locurile de munca, ca urmare a crizei economice.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă