13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Ponta a ajuns la Palatul Victoria, după ce s-a întors din...

UPDATE. Ponta a ajuns la Palatul Victoria, după ce s-a întors din concediu

UPDATE 15.08: Premierul Victor Ponta a auns la sediul Guvernului, conform B1 TV.

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, în București, în jurul orei 13.00, cu o aeronavă Fly Dubai, relatează Mediafax, care citează surse oficiale.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi, Realitatea TV transmiţând o fotografie cu Ponta şi omul de afaceri Sebastian Ghiţă, deputat PSD, şi precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sâmbătă spre duminică.

În imagine, Ponta poartă o şapcă de blugi şi râde.

Duminică, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizată ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ediţia 2014.

Marţi, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Citește și: Victor Ponta, fotografiat într-un club exclusivist din Dubai

Surse oficiale afirmau că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, deoarece a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta declara că este "trist", că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri şi a arătat că în zilele următoare "o să stea puţin cu familia sa, care suferă mai mult decât el".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă