20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSumudica ramane antrenor

Sumudica ramane antrenor

Jucatorii de la FC Farul l-au sustinut pe tehnician si acesta a fost reinstalat pe banca tehnica a echipei de pe litoral.
 
La finalul meciului cu FC Botosani pierdut cu 1-4, Marius sumudica a anuntat ca renunta la banca tehnica. Patronul Giani Nedelcu a declarat ca nu se impotriveste deciziei lui sumudica si, mai mult, l-ar fi dat el afara daca acesta nu demisiona. Jucatorii au facut insa front comun si l-au sustinut pe tehnicianul alaturi de care au lucrat timp de opt etape. Marinarii au vorbit cu finantatorul mai bine de jumatate de ora si cele doua parti au convenit sa continue cu Marius sumudica. Daca la nivelul bancii tehnice totul pare in regula, conducerea administrativa este incerta. Mircea Crainiciuc a fost demis, iar in locul lui s-a dorit aducerea fostului international Marcel Lica. Acesta a refuzat propunerea lui Nedelcu, motivand:

 

"Am spus din start ca daca actualul angajator nu va fi de acord cu transferul meu voi refuza. Este un om deosebit, pe care il respect si ma voi supune deciziei lui. Apoi, la FC Farul sunt probleme mult mai mari decat credeam si, sincer, nu vad o perspectiva buna pentru viitor. Exista restante mari financiare, si aici e vorba de salarii, nu bonusuri de performanta, iar suporterii m-au informat despre deficiente foarte grave", a declarat Lica. In conditiile date, clubul de pe litoral nu are practic un presedinte si nici un om care sa se ocupe de un interimat. Nedelcu a declarat insa ca in scurt timp si aceasta problema se va rezolva.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă