14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialSUA: Alertă cu BOMBĂ la o universitate din Texas

SUA: Alertă cu BOMBĂ la o universitate din Texas

Aproximativ 100 de persoane au fost evacute, vineri, dintr-o universitate din Texas, Statele Unite, după o alertă cu bombă, relatează Xinhua, potrivit Agerpres.

Responsabilii şcolari au fost notificaţi asupra ameninţării contra campusului universităţii College Station în jurul orei 9.25 locale. O alertă “Code Maroon” a fost emisă şi Centrul Alumni Clayton Williams a fost evacuat, potrivit unui raport pe site-ul The Houston Chronicle. “Code Maroon” este sistemul de notificare de urgenţă al universităţii ce utilizează metode multiple pentru a contacta studenţii, profesorii şi comunitatea.

Studenţii evacuaţi din Centrul Alumni Clayton Williams au putut să se întoarcă în clădire la scurt timp după ora 11.00, după ce ea a fost declarată sigură, potrivit raportului.

Terenul universităţii şi clădirile adiacente au fost evacuate miercuri după descoperirea unui mesaj de ameninţare mâzgălit pe un perete.

Aceasta a fost a doua alertă cu bombă primită în ultimele zile de universitate.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă