15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialSteaua - Napoli 3-3! (scor final)

Steaua – Napoli 3-3! (scor final)

Steaua a terminat la egalitate (scor 3-3) meciul cu Napoli din Europa League, după autogolul lui Cribari şi golurile înscrise în min. 11 de Tănase şi min. 16 de Kapetanos. În min 44. Vitale a marcat în poarta Stelei, reducând din avansul Stelei. În min. 73 Hamsik l-a invins pe Tătăruşanu cu un şut de la 25 de metri, iar în min. 90+8 , în prelungiri, Cavani a egalat cu un şut din interiorul careului.

Marius Lăcătuş a revenit pe banca “roş-albaştrilor” şi  înaintea partidei s-a declarat optimist că jucătorii săi vor reacţiona pozitiv la această nouă schimbare de la echipă.

Componenţa echipelor:

Steaua: Tătăruşanu – Bonfim, Gardoş, Geraldo, Latovlevici – Ricardo, Apostol – Nicoliţă, Stancu, Tănase – Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Napoli: De Sanctis – Santacroce, Cribari, Grava – Maggio, Yebda, Gargano, Vitale – Zuniga, Cavani, Sosa. Antrenor: Walter Mazzarri.

Arbitri: Marcin Borski – Rafal Rostkowski, Pawel Sokolnicki – Marcin Szulc, Dawid Piasecki – Daniel Stefanski (toţi din Polonia)

Cele mai citite

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...
Ultima oră
Pe aceeași temă