8.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Steaua asteapta raspunsul oficial de la Aston Villa

Cotidianul englez „The Sun”, care s-a ocupat pe larg la sfarsitul saptamanii trecute de posibilul transfer al lui Dica la Aston Villa, vine cu amanunte noi in privinta achizitionarii mijlocasului stelist de catre clubul din Birmingham. Potrivit celui mai vandut ziar din Anglia, Aston Villa este interesata de serviciile lui Dica, managerul Martin O'Neill are nevoie urgenta de un atacant, dar prefera un imprumut pana la vara si nu un transfer definitiv. Antrenorului ii este frica ca romanul nu se va adapta imediat rigorilor din campionatul englez, motiv pentru care prefera varianta unui imprumut. Daca Dica va confirma, atunci urmeaza automat transferul definitiv. Steaua, scrie „The Sun”, nu este de acord cu solutia propusa de clubul englez. Impresarul jucatorului, Dumitru Tudor, ne spune insa ca cei de la Aston Villa, conform intelegerii, nu au comunicat nimic oficial clubului Steaua, un raspuns fiind asteptat in cursul zilei de azi si ca cei din Birmingham nu sunt singurii care doresc achizitionarea lui Dica. El confirma, in acelasi timp, ca nici nu se poate pune problema unui imprumut pana la vara, Steaua acceptand numai un transfer definitiv sau achitarea a 3 milioane de euro pentru perioada de imprumut si apoi 6 milioane de euro pentru cel definitiv.
Dumitru Tudor ne-a mai spus ca Bostina, jucator pe care il impresariaza, nu va pleca la Timisoara, el aflandu-se in tratative cu un club din Coreea de Sud, un impresar coreean aflandu-se deja in tara. Impreuna cu emisarul asiatic a venit si fundasul Cho, jucator la formatia Pohang, component al nationalei coreene, de serviciile lui fiind interesat echipa lui Dorinel Munteanu, FC Arges.

Mutu il vrea in Italia

Adrian Mutu, a declarat, intr-un interviu publicat in „Gazzetta dello Sport” si preluat de site-ul goal.com ca, dintre jucatorii romani, stelistul Nicolae Dica ar fi cel mai potrivit pentru cluburile italiene. Intrebat ce jucator ar propune cluburilor italiene, dupa ce, ca urmare a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, fotbalistii romani au drept de libera circulatie si pot avea statut de comunitari in tarile membre ale comunitatii europene, Adrian Mutu a raspuns: „Nicolae Dica, de la Steaua Bucuresti. Este un adevarat numar 10”.

Ultima oră
Pe aceeași temă