21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialSpectacol aviatic în Baia Mare

Spectacol aviatic în Baia Mare

Aeroclubul României şi Aeroportul Baia Mare au organizat, în week-end-ul trecut, “FlyBay Baia Mare Show”, un spectacol la care au luat parte aproximativ 1.000 de băimăreni. Aceştia nu au avut ce regreta, pentru că în cadrul show-ului prezentat pe aeroportul băimărean au văzut numeroase acrobaţii în aer ale avioanelor de mici dimensiuni, dar de înaltă performanţă, zboruri de agrement sau zeci de salturi cu paraşuta.

 

Vedete în aer

În acelaşi timp, au fost organizate, contra cost, şi salturi în tandem cu paraşuta pentru cei interesaţi, iar cei cu frica de înălţime şi, în acelaşi timp, pasionaţi de autoturisme, au putut vizita un spaţiu expoziţional aflat chiar la intrarea în aeroport şi care conţinea ultimele modele ale unei mărci celebre germane. De la show-ul aviatic băimărean nu au lipsit nici vedete autohtone, printre care Cătălin Prunariu, fiul primului român care a ajuns în spaţiul cosmic, Dumitru Prunariu, singura femeie care face cascadorii în aer, Mihaela Olteanu, sau unul dintre membrii grupului HI-Q, Mihai Sturzu, care este chiar elev al unei şcoli de pilotaj din Braşov. De altfel, acesta a venit la mitingul aviatic din Baia Mare cu avionul chiar de la Braşov, oraşul său natal.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă