30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialSPECTACOL: Află unde se va desfăşura etapa a II-a a Campionatului Naţional...

SPECTACOL: Află unde se va desfăşura etapa a II-a a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto!

In perioada 22-23 iunie, cea de-a II-a etapa a CNIA 2013 va avea loc la Carrefour-Promenada Mall Braila. Prima etapa desfasurata la Carrefour-Baneasa Shopping City Bucuresti a avut un real succes, iar cea de la Braila se anunta si mai spectaculoasa.

Piloti cu masini de concurs din ce in ce mai bine pregatite iau startul in CNIA, astfel incat ne asteptam la o lupta foarte stransa si spectaculoasa pentru locul 1, atat in cadrul grupelor si claselor in care s-au inscris, cat si in clasamentul general. Pilotii se vor lupta in continuare pe parcursul urmatoarelor 5 etape:

13-14 iulie Focsani

03-04 august Constanta

31 august-01 septembrie Drobeta Tr. Severin

21-22 septembrie Cluj Napoca

12-13 octombrie Ploiesti

Inscrierile se fac in continuare, pilotii putand participa la oricare din categoriile: debutanti, avansati, istorice, modificate, cupa Dacia 1100, femina sau juniori, pe doua clase, cu cilindreea de pana la 1600 cmc si peste 1600 cmc.

Juniorii, cei cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, se pot inscrie doar cu masini care in fabricatie de serie sa nu depaseasca 125 CP.

Pozitia in clasament este data de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune doua manse din totalul de trei, la care se adauga eventualele penalizări.

Punctele cumulate vor conta atat in clasamentul pe grupe si clase, cat si in clasamentul general (cu exceptia clasei Modificate).

La linia de start, se va prezenta anul acesta si Comisarul Christian Ciocan, pilot in cadrul GT Auto Club Sportiv. Christian Ciocan va concura cu numarul de concurs 33, la categoria D2.

Pentru inscrieri in CNIA si alte informatii contactati organizatorul pe: www.gtautoclub.ro.

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă