18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialSoţul casierei ucisă în atacul poliţistului spune că acesta îşi teroriza nevasta

Soţul casierei ucisă în atacul poliţistului spune că acesta îşi teroriza nevasta

Soţul casierei – ucisă în atacul poliţistului Gheorghe Vlădan – spune că acesta îşi teroriza nevasta, în ultima perioada agentul a venit la coafor ameninţând, potrivit Mediafax.

Bărbatul a spus că era căsătorit cu casiera salonului de înfrumuseţare de 20 ani, ei având o fată de 19 ani.

Casiera îi relata soţului problemele pe care i le făcea poliţistul Florinei Vlădan. O dată le-a stricat butucul de la uşa apartamentului astfel că Florina Vlădan şi copilul său, în vârstă de 21 de ani, au rămas pe afară.

Altadată poliţistul a venit la coafor spunând că se va dezbrăca pentru a le speria clienţii.

Poliţistul a făcut mai multe reclamaţii la societatea comercială Igiena Bucureşti, care administra salonul.

Florina Vlădan a intentat divorţ în 20 decembrie 2011, primul termen fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

O frizeriţă din coafor, unde a avut loc atacul armat, a relatat că prima persoană împuşcată de Gheorghe Vlădan a fost casiera, care a fost nimerită în cap, apoi soţia agentului, după care a tras în restul persoanelor din unitate.

Salonul de coafură aparţine societăţii comerciale Igiena Bucureşti, fiind o unitate de stat.

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, şofer în cadrul Policlinicii Ministerului Administraţiei şi Internelor, şi-a ucis soţia din gelozie, în atacul său căzând şi victime colaterale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Soţia lui Gheorghe Vlădan introdusese acţiune de divorţ la Judecătoria sectorului 4 Bucureşti, primul termen de judecată fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, care lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, este cel care a deschis focul asupra soţiei sale, Florina Vlădan, şi a colegelor de coafor, unde femeia lucra.

Opt persoane au fost împuşcate, din care două au decedat.

Criminaliştii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul în coafor de către un poliţist, primele date indicând faptul că acesta a reacţionat din răzbunare.

Poliţia a sigilat un autoturism Smart albastru, maşină care apare în declaraţia de avere a agentului, pe lângă un Renault Megane şi un Mercedes.

Gheorghe Vlădan a fost reţinut sub acuzaţiile de omor calificat şi deosebit de grav, bărbatul premeditându-şi crima.

În jurul orei 19.45, escorta militară l-a adus pe Vlădan la Parchetul instanţei supreme pentru a fi audiat, urmând să fi propusă arestarea lui.

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...
Ultima oră
Pe aceeași temă