16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialSoţia unui fost procuror s-a sinucis, spânzurându-se în balcon

Soţia unui fost procuror s-a sinucis, spânzurându-se în balcon

Soţia fostului procuror Octavian Crişan, de la Parchetul Curţii de Apel Oradea, a murit, după ce s-a spânzurat cu o bucată de sârmă în balconul unui apartament pe care cei doi soţi tocmai îl vânduseră, au afirmat, vineri, surse judiciare, citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, Rozalia Crişan, care era medic generalist şi pediatru, lucra la mai multe şcoli din Oradea şi îi spusese, joi, soţului că, după program, va trece să ia nişte lucruri lăsate la un apartament pe care cei doi tocmai îl vânduseră.

După câteva ore în care a văzut că nu vine, bărbatul s-a dus după ea şi a găsit-o spânzurată în balcon.

Un echipaj al SMURD chemat de urgenţă nu a mai putut face nimic pentru victimă, aceasta fiind găsită în stop cardio-respirator.

“Femeia avea 52 de ani şi era moartă de câteva ore. Modalitatea aleasă a fost foarte dură, ea folosind o bucată de sârmă”, a declarat şeful SMURD Oradea, dr. Hadrian Borcea.

Potrivit aceloraşi surse judiciare, femeia ar fi făcut o depresie puternică pe fondul crizei economice deoarece urma să i se scadă foarte mult salariul şi, în plus, se temea să nu îşi piardă locul de muncă.

Octavian Crişan s-a pensionat din cadrul Parchetului Curţii de Apel anul trecut.

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă