18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialSorin Ovidiu Vîntu oferă soluții la probleme românilor

Sorin Ovidiu Vîntu oferă soluții la probleme românilor

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat recent din închisoare, scrie cu regularitate pe site-ul personal și oferă soluții practice la probleme românilor, încercând să-i facă pe aceștia să înțeleagă cum funcționează sistemul.

"Am hotârat ca ceea ce pot face pentru voi este să identific problemele reale care vă fac viața neplacută și să încerc a veni cu niște soluții practice. Dacă în prima etapă v-am făcut o prezentare a ceea ce înseamnă puterea în România, pentru a vă ajuta să întelegeți cum funcționează în realitate sistemul, în etapa a doua vă ofer și soluții la aceste probleme. Prima soluție a fost cea politica. Tipul de democrație pe care îl practicăm nu funcționează după cum ați putut constata și voi, astfel încât am venit cu o propunere mixtă între sistemul politic american și cel francez. De asemenea, v-am arătat care este sursa, cauza reală a corupției – finanțarea campaniilor electorale", scrie Vîntu pe sov.ro.

Omul de afaceri promite că, după sărbători, va prezenta proiect economic în continuarea celui politic pentru a salva România.

"Astăzi vroiam să public proiectul economic în continuarea celui politic. Ideea mea de repornire a mecanismului economico-social, altfel decât apăsând steril pedalele obosite de până acum. Proiectul presupune lansarea unei comenzi guvernamentale a 150.000 de locuințe gata mobilate cu absolut tot ceea ce este necesar, cu suprafețe de până la 60 de metri pătrați și oferite către cetățeni cu o chirie modică lunară. Șase ani ar dura până când întregul fond locativ ar fi integral disponibil. Din acel moment, multe dintre rotițele încă gripate ale economiei vor începe să se miște. Cum proiectul necesită o analiză extrem de amplă, plină de cifre și de calcule, am decis să-l public după sărbatori. Îl vom savura în ianuarie", explică Vîntu.

Voi, elitele acestei nații, trebuie să vă rușinați ca un pușcăriaș își arogă dreptul de a va trage de urechi. Și sincer să fiu, atât timp cât voi dormiți sau tremurați de frica de a fi înjurați de vreunul dintre idioții care apar pe sticlă, meritați să mă aveți drept șef.", concluzionează Sorin Ovidiu Vîntu.

Cele mai citite

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...
Ultima oră
Pe aceeași temă