10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialSony lansează VAIO Pro, cel mai uşor Ultrabook din lume

Sony lansează VAIO Pro, cel mai uşor Ultrabook din lume

• Cel mai uşor Ultrabook de 29,4cm (11,6”) / 33,7cm (13,3”) cu capabilităţi tactile din lume

• Construit solid, din fibre de carbon uni-direcţionale

• Tastare confortabilă datorită suportului ergonomic pentru palme şi a tastaturii iluminate

VAIO® Pro, disponibil în variantele de 11/13 inch, este cel mai uşor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care îşi doresc un sistem portabil, performant şi rezistent.

Ambele variante VAIO® Pro sunt echipate cu sistemul de operare Windows 8. Carcasa este fabricată din fibre de carbon ultra-durabil, astfel că greutatea modelului de 11” este de doar 0,870 kg, respectiv de 1.060 kg pentru modelul de 13”. Design-ul Hexa-shell asigură Ultrabook-urilor un grad sporit de durabilitate, necesară dispozitivelor mobile. În pofida greutăţii reduse, Ultrabook-urile încorporează cea mai nouă generaţie de procesoare Intel® Core™, ceea ce asigură suficientă putere de calcul şi autonomie pentru a te însoţi pe tot parcursul zilei.

Experienţa vizuală diferită este evidentă pe ecranul Full HD al noilor VAIO® Pro 11/13, fie că e vorba de filme, fotografii sau prezentări. Transpunând în industria PC-urilor experienţa Sony BRAVIA, ecranul TRILUMINOS® Display for mobile asigură o vizionare mai mai naturală, în culori vii, în vreme ce X-Reality™ for mobile analizează fiecare imagine şi reproduce pixelii care lipsesc pentru a optimiza calitatea materialelor video.

VAIO® Pro 11/13 asigură o tastare confortabilă, zi şi noapte, cu tastatura comodă, care se înclină uşor spre a spori confortul atunci când notebook-ul este deschis. Spaţierea generoasă dintre taste şi înălţimea potrivită a acestora reduc greşelile de scriere atunci când tastezi în grabă, în timp ce suportul pentru palme permite o poziţie confortabilă pentru a evita acumularea oboselii în încheietura mâinii. Tastatura iluminată îţi permite să tastezi lejer în spaţii slab luminate.

Autonomia generoasă a bateriei, care poate ajunge până la 7 ore (**) pentru VAIO® Pro 13 şi până la 10 ore (**) pentru VAIO® Pro 11 îţi permite să rămâi productiv pe durata întregii zile, fără a avea nevoie de priză. În plus, bateria opţională permite extinderea autonomiei, care poate ajunge astfel până la 18 ore (**) pentru VAIO® Pro 13 şi până la 25 ore (**) pentru VAIO® Pro 11.

VAIO® Pro 11/13 asigură un sunet de calitate, indiferent că urmăreşti filme sau asculţi muzica preferată. Tehnologia Clear Audio+ îţi permite să alegi din patru variante diferite de setări în funcţie de preferinţele tale audio.

Vrei să asculţi muzică fără a-i deranja pe ceilalţi? E suficient să atingi căştile NFC de Ultrabook-ul tău VAIO® Pro pentru a transfera instantaneu sunetul în căşti. Vei savura astfel melodiile favorite la calitate digitală, fără a avea nevoie de cabluri.

VAIO® Pro oferă o alternativă şi utilizatorilor care vor să beneficieze de conexiunea la internet în locuri precum o cameră de hotel. Încărcătorul laptop-ului vine la pachet cu un mic router Wi-Fi, care transformă conexiunea Ethernet într-una Wi-Fi, astfel încât te poţi bucura de Internet pentru dispozitivele tale. Doar conectează-l şi creezi instantaneu propria reţea Wi-Fi.Poţi conecta simultan până la cinci smartphone-uri sau tablete, aşa că toate dispozitivele tale vor folosi aceeaşi conexiune.

VAIO Pro: specificaţii tehnice

Modele VAIO® PRO 11: SVP1121M2E
Procesor Intel® Core™ i5-4200U
Sistem de operare Windows 8
Memorie 4GB DDR3 1600MHz SDRAM
Capacitate de stocare 128GB SSD
Ecran 29,4cm (11,6”) Full HD (1920×1080) în format 16:9; ecran tactil capacitiv TRILUMINOS Display
Graphics Intel® HD Graphics 4400
Altele WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + H; USB 3.0 (x1), USB 3.0 cu încărcare USB (x1); HDMI out; slot memorie SD ; boxe stereo cu mod Clear Audio+ ; Camera web frontala cu senzor ‘Exmor R pentru PC’; NFC; adaptor HDMI şi VGA; AC conexiune Ethernet si router Wi-Fi
Dimensiune Aprox. 285 mm x 17.2 mm x 197 mm
Greutate Aprox. 0,87kg (cu bateria standard)

Model VAIO® PRO 13: SVP1321X9E

Procesor Intel® Core™ i7-4500U

Sistem de operare Windows 8 Pro

Memorie 4GB DDR3 1600MHz SDRAM
Capacitate stocare 128GB SSD
Ecran 33,7cm (13,3”) Full HD (1920×1080) în format 16:9, ecran tactil capacitiv, TRILUMINOS Display pentru mobile
Grafică Intel® HD Graphics 4400
Altele WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + H; USB 3.0 (x1), USB 3.0 with USB charge (x1); HDMI out; slot memorie SD ; boxe stereo cu mod Clear Audio+; Camera web frontala ‘Exmor R pentru PC’; TCG ver1.2 Security chip; NFC; adaptor HDMI şi VGA ; AC conexiune Ethernet si router Wi-Fi
Dimensiuni Aprox. 322 mm x 17.2 mm x 216 mm
Greutate Aprox. 1,06kg (cu bateria standard)

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă