0 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialŞOC ÎN CEHIA: Vicepreşedintele clubului Sparta Praga, găsit mort în birou

ŞOC ÎN CEHIA: Vicepreşedintele clubului Sparta Praga, găsit mort în birou

Vicepreşedintele clubului Sparta Praga, Lukas Pribyl, în vârstă de doar 33 de ani, a fost găsit mort în biroul său, joi seară. Medicul legist nu a putut să stabilească imediat cauza decesului, potrivit Realitatea.net. Presa a scris că se va face o autopsie ale cărei rezultate se vor afla în zilele următoare. În paralel, poliţa a deschis o anchetă pentru a descoperi în ce împrejurări s-a ajuns la o astfel de tragedie.

 

Potrivit AFP, biroul lui Pribyl se află la stadionul actualului lider al campionatului Cehiei, iar conform jurnalului Dnes este posibil ca oficialul clubului ceh să fi decedat din cauza unor probleme respiratorii. Cotidianul Pravo scrie însă că poliţiştii au contatat că Pribyl avea o rană la cap şi contuzii la gât.

Fost jurnalist şi fost purtător de cuvânt al clubului Sparta Praga, Lukas Pribyl era considerat mâna dreaptă a preşedintelui grupării, Daniel Kretinsky.

 

Cele mai citite

PSD crește ca Făt Frumos în sondaje

PSD ar obţine 30,2% din voturi, PNL - 20,1%, AUR - 19,5%, iar partidul Dianei Şoşoacă, S.O.S., ar trece de pragul de 5% necesar...

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții românilor din SUA. Ar urma o întâlnire cu secretarul de stat Blinken

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită de lucru în Statele Unite, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiesc în SUA. Din imaginile...
Ultima oră
Pe aceeași temă