16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialSlujba de inmormantare a lui Dobrin va fi oficiata pe stadion

Slujba de inmormantare a lui Dobrin va fi oficiata pe stadion

Slujba de inmormantare a lui Nicolae Dobrin va fi oficiata, luni, pe stadionul municipal din Pitesti, care ii poarta numele, transmite Rompres.

 

Consiliul Judetean Arges se va intruni, luni dimineata, in sedinta extraordinara, pentru a declara doliu in institutiile publice din Arges in memoria lui Nicolae Dobrin.

 

Doliul va fi instituit intre orele 11.00 si 14.00, in toate institutiile administratiei publice locale, din municipii, orase si comune, a anuntat purtatorul de cuvant al CJ Arges, Mirela Batea.

 

Potrivit programului anuntat de autoritatile judetene, la ora 10.30 sicriul va fi coborat din loja de la tribuna oficiala de o garda militara si depus la centrul terenului, unde se va desfasura o slujba de pomenire.

 

La ora 11.00, sicriul va fi depus in fata tribunei oficiale si va urma un moment omagial, sustinut de Gheorghe Zamfir, Adrian Paunescu si fanfara Teatrului 'Alexandru Davila' din Pitesti.

 

Dupa slujba oficiala de inmormantare vor fi transmise mesajele si se vor prezenta omagiile, apoi convoiul funerar va face un tur al stadionului si se va indrepta spre capela cimitirului militar ''Sfantu Gheorghe''.

 

Ceremonialul religios de pomenire si inmormantarea vor avea loc la cimitirul militar 'Sfantu Gheorghe', de la ora 12.40.

 

Initial, oficialitatile anuntasera ca slujba de inmormantare se va desfasura la biserica Sfantu Gheorghe din zona centrala a orasului, dar, potrivit unor surse neoficiale, s-a renuntat la aceasta varianta din cauza traseului lung care trebuia parcurs prin traficul rutier extrem de aglomerat din Pitesti.

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă