14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSlovacia REFUZĂ să accepte imigranţi conform cotelor obligatorii

Slovacia REFUZĂ să accepte imigranţi conform cotelor obligatorii

Slovacia nu va aplica planul Uniunii Europene privind distribuirea imigranţilor conform cotelor obligatorii, a declarat, marți, premierul Robert Fico, informează Mediafax.

“Cât timp voi fi prim-ministru, cotele obligatorii nu vor fi implementate pe teritoriul slovac”, a declarat Robert Fico, conform Reuters.

România, Cehia, Slovacia şi Ungaria au votat, în Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne, împotriva sistemului de relocare a imigranţilor conform unor cote obligatorii, dar schema a fost aprobată.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...
Ultima oră
Pe aceeași temă