18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialReacție: Simona Halep, când a auzit că va juca împotriva Mariei Şarapova...

Reacție: Simona Halep, când a auzit că va juca împotriva Mariei Şarapova în primul tur al US Open: Cum e posibil?

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a aflat pe teren, la antrenament, că va evolua împotriva rusoaicei Maria Şarapova, în turul I al US Open. Totuşi, ea spune că nu s-a mirat prea mult, pentru că a avut anul acesta parte de adversare dificile în primul meci, în urma tragerilor la sorţi, informează News.ro.

"Eram pe teren şi mă antrenam. Am primit un mesaj şi reacţia mea a fost normală, pentru că anul acesta am avut parte de trageri la sorţi grele, aproape de fiecare dată. Bine, a fost ceva de genul Apoi mi-am făcut normal antrenamentul, nu am avut emoţii.

Despre wild card-ul ei, pot să spun că e decizia organizatorilor, pot face orice vor, nu sunt în măsură să vorbesc de asta. Ea revine, e suficient de puternică să revină, are multă experienţă, a câştigat multe turnee.

Va fi o provocare să joc împotriva ei, în primul tur al unui Grand Slam. M-a bătut de şase ori, poate pot schimba asta. Vom vedea luni. Voi da tot ce am mai bun, voi încerca să câştig. E un meci mare. E dificil pentru că joacă plat, riscant.

Nu te lasă să intri în teren şi să ai oportunităţi de a puncta. Nu pot analiza mult meciul împotriva ei. Nu ştiu care va fi reacţia publicului, voi vedea luni. Toată lumea a fost corectă cu mine aici, mereu, am avut public frumos.

Nu aştept nimic rău, ci o atmosferă frumoasă, ca întotdeauna la US Open. Dacă va fi seara, va fi mai bine", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă.

Jucătoarea spune că este mai bine pregătită acum, din toate punctele de vedere, decât a fost în 2014, când a pierdut finalele la Madrid şi Roland Garros, în faţa Mariei Şarapova.

"Sunt diferită faţă de 2014, din toate punctele de vedere, psihic şi ca joc. Sunt mai puternică, mai experimentată, am avut de-a face cu multe situaţii în aceşti trei ani, mă simt mai bine şi pregătită să o înfrunt din nou. Sper să schimb ceva, poate pot să o înving”, a susținut tenismena româncă.

Maria Șarapova a revenit în competiţii în aprilie, după 15 luni de suspendare pentru că a folosit o substanţă interzisă, meldonium. Halep nu a învins-o niciodată pe Şarapova, în şase partide jucat până acum.

Ultima oară, cele două s-au întâlnit la Turneul Campioanelor din 2015, când rusoaica a câştigat cu 6-4, 6-4. Halep a pierdut şi două finale în faţa Mariei Şarapova, la Roland Garros şi la Madrid, ambele în 2014.

Cele mai citite

World Press Photo, cea mai importantă expoziție de fotojurnalism, este expusă la București

Cea de-a 67-a ediție a World Press Photo, cea mai importantă expoziție globală de fotojurnalism, este expusă în Piața Universității din București. Expoziția va putea...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...
Ultima oră
Pe aceeași temă