19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialȘi-a înjunghiat fiul. Un bărbat de 78 de ani a fost reținut,...

Și-a înjunghiat fiul. Un bărbat de 78 de ani a fost reținut, fiind suspect de crimă

Poliția a reținut un bărbat de 78 de ani din comuna Zagra, județul Bistriţa-Năsăud, fiind suspectat că, băut fiind, şi-a înjunghiat mortal fiul de 44 de ani, în urma unui conflict, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au fost chemaţi, în noaptea de joi spre vineri, la Zagra, unde un bărbat, în vârstă de 78 ani, din localitatea Perişor, şi-ar fi înjunghiat fiul de 44 de ani cu un cuţit.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în urma consumului de băuturi alcoolice, între tată şi fiu s-ar fi produs o altercaţie în casa în care aceştia locuiau.

"Procurorul criminalist şi medicul legist au identificat pe cadavrul bărbatului de 44 de ani mai multe plăgi înjunghiate. Din cercetări a rezultat faptul că principalul bănuit de săvârşirea omorului este tatăl acestuia", se arată în comunicat. 

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Secţia Prosectură din cadrul Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Bărbatul de 78 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, urmând a fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă. 

Cele mai citite

Cum funcționează RNG-ul la sloturi online? Cum sunt stabilite câștigurile?

Rezultatele de la sloturi online sunt stabilite pe baza unui generator de numere aleatorii (RNG). Un RNG reprezintă un algoritm care generează în mod...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...
Ultima oră
Pe aceeași temă