22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialŞi-a îngropat concubina moartă şi i-a încasat pensia

Şi-a îngropat concubina moartă şi i-a încasat pensia

Un bărbat dintr-o comună băcăuană este acuzat că şi-a îngropat concubina moartă în spatele casei şi i-a încasat pensia timp de două luni, iar când poliţiştii au sesizat dispariţia acesteia bărbatul a încercat să se sinucidă, el fiind, în prezent, în stare gravă într-un spital din Oneşti, potrivit Mediafax.

Anchetatorii au descoperit, sâmbătă dimineaţă, cadavrul Elenei Stoica (66 de ani), din Bârsăneşti, îngropat într-o cutie de lemn la 20 de metri în spatele casei.

Conform anchetatorilor, Gheorghe Preda (56 de ani), concubinul femeii, i-a încasat în ultimele două luni pensia decedatei, poştaşul din localitate sesizând că în ultimul timp pensia era încasată de către concubin, astfel că i-a anunţat pe poliţişti, care au mers la locuinţa celor doi.

De frică, Gheorghe Preda a luat sodă caustică încercând să se sinucidă, el lăsând, totodată, un bilet pentru sora lui să îl îngroape şi pe el în grădină, „la deal, lângă Ileana”, mai spun anchetatorii, care urmează să stabilească data şi cauza decesului femeii.

„Luni, se va face necropsia şi, în funcţie de rezultatul acesteia, vom stabili gradul de vinovăţie a concubinului. Cei doi trăiau doar din pensia femeii decedate”, a declarat Felix Bănilă, procuror la Parchetul Tribunalului Bacău.

Gheorghe Preda a fost internat în stare gravă la Spitalul din Oneşti.

„În acest moment starea bărbatului este stabilă dar incertă”, a declarat dr. Adian Brânzaniuc, purtător de cuvânt Spitalul Oneşti.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările morţii femeii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă