14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialShakira a primit "Leul banatean"

Shakira a primit “Leul banatean”

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, s-a declarat foarte mandru ca a reusit sa o aduca la Timisoara pe Shakira, celebra interpreta de muzica latino. Inainte de concertul pe care artista l-a sustinut aseara pe stadionul “Dan Paltinisanu”, Ostaficiuc, precum si alte oficialitati locale, s-au intalnit cu solista, care a primit din partea reprezentantilor judetului o distinctie.
Este vorba despre “Leul banatean”, o statueta din bronz, de o greutate apreciabila, reprezentand un leu cabrat, purtator de sabie din argint, primit, printre altii, si de scriitorul si omul politic sarb Vuk Draskovic. Pe langa distinctie, Shakira a fost lasata sa aleaga din doua caricaturi ale celebrului Stefan Popa Popa's. “Lucrarea care nu a fost aleasa de cantareata va fi pastrata la Consiliul Judetean, drept amintire a concertului de aseara”, a mai spus Ostaficiuc.

Consilierii judeteni, invitati la spectacol

Pe langa intrevederea cu celebra artista, presedintele CJ s-a ales si cu 250 de invitatii la concert, pe care le-a impartit in institutie si nu numai. Au beneficiat de privilegiul de a fi pe stadion toti cei 35 de consilieri, dar si oameni care au ajutat efectiv la realizarea spectacolului: de la angajatii “Electrica” si pana la oamenii care au asigurat paza.
Locurile de pe cele 250 de invitatii au fost repartizate la cele doua tribune ale stadionului, astfel ca repre-zentantii CJ au avut o perspectiva buna asupra scenei pe care a concertat cantareata.

Shakira – “ambasador” al Timisului

Pentru concert, organizatorii nu au fost nevoiti sa scoata nici un leu din buzunar. Presedintele Consiliului Judetean a incheiat cu organizatorii un contract de barter pentru inchirierea stadionului. Entuziasmat ca a reusit sa o aduca pe Shakira in orasul de pe Bega, Ostaficiuc a spus ca, prin spectacolul de aseara, judetului Timis i se va face o buna reclama.
“Vrem sa promovam judetul si prin muzica, iar spectacolul Shakirei este un astfel de prilej”, a completat presedintele CJ. El crede ca, daca show-ul va avea succesul scontat, anul viitor Timisoara va gazdui un alt eveniment muzical de anvergura.
Cu o seara inainte de spectacol, Shakira, impreuna cu o parte din staff-ul care a insotit-o in orasul de pe Bega, a luat masa la terasa unui restaurant din Piata Unirii.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Trei dovezi concrete, confirmate de INS

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, miercuri, că România creşte din punct de vedere economic, el prezentând trei dovezi concrete, confirmate de INS, şi anume creştere...

Armata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a început o nouă campanie de recrutare pentru soldați și gradați profesioniști. Aceasta este a doua campanie de acest tip din...

Autorități slovace: Atacul asupra lui Robert Fico este un asasinat motivat politic

Atacul comis miercuri împotriva premierului Robert Fico a fost calificat de autorităţile de la Bratislava drept un asasinat motivat politic, conform TASR, potrivit agerpres.ro. Atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă