16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialSemne că nu este pregătit pentru o căsnicie

Semne că nu este pregătit pentru o căsnicie

Majoritatea femeilor visează la o nuntă ca în poveşti şi îşi doresc să fie prinţese pentru o zi. Ştim că o nuntă presupune mai mult decât atât, este un acord pe termen nelimitat, un pas către căsnicie. Orice relaţie se îndreaptă în mod natural către această etapă, întrebarea este dacă tu sau el sunteţi pregătiţi pentru a face faţă unei căsnicii. Cum îţi dai seama dacă un bărbat este sau nu pregătit să facă pasul acesta?

1. Decizii
Dacă în momentul de faţă nu este hotărât ce vrea să facă cu viaţa lui şi nu poate să ia o decizie, cu siguranţă nu se cunoaşte suficient de bine şi mai are destul de multe lucruri pe care trebuie să le descopere. În cazul acesta, cel mai probabil încă nu e pregătit nici să se aşeze la casa lui.

2. Când vorbeşte despre planurile de viitor, nu te include şi pe tine

Este fantastic dacă îşi pune obiective şi îşi face planuri din punct de vedere profesional. Înseamnă că este un bărbat puternic care ştie ce vrea. Dar dacă în propoziţia „în 10 ani vreau să fiu director şi să am propria casă cu piscină” nu este nicăieri completarea „împreună cu tine” sau măcar verbe la plural precum să avem, să facem, este un semn destul de rău. Nu te include în planurile lui din viitorul îndepărtat, ce te face să crezi că va include căsnicia…cu tine?

3. Îţi evită familia

Atunci când facem cunoştinţă cu familia prietenului şi invers, este un pas important în relaţia noastră şi este dovada unui cuplu puternic. Însă, dacă voi sunteţi împreună de 6 luni şi el nu dă semne că ar vrea să îţi cunoască familia sau tot evită subiectul, e timpul să îţi pui câteva semne de întrebare.

4.  Nu îi plac prietenii tăi

În momentul în care acceptăm o persoană în viaţa noastră, înseamnă că o acceptăm cu totul, inclusiv cu bagajul de prieteni. Dacă nu poate sub nicio formă să se apropie de prietenii tăi sau nu vrea să facă un efort în acest sens, e timpul să ai o discuţie serioasă.

5. Te critică

Critica constructivă este binevenită în orice tip de relaţie. Trebuie să acceptăm părerile altora pentru a ne da seama unde greşim şi pentru a putea îmbunătăţi ceva pe viitor. Dacă el constant nu acceptă lucrurile mici şi te critică prea mult, cu siguranţă nu e pregătit să accepte lucruri mai mari precum căsnicia.

 

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă