19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Șefi din Consiliul Județean Caraș-Severin au dansat pe mese, la un...

VIDEO. Șefi din Consiliul Județean Caraș-Severin au dansat pe mese, la un curs de instruire a funcționarilor din administrația publică

Mai mulți funcționari din Consiliul Județean Caraș-Severin, inclusiv unii cu funcții de conducere, apar într-un videoclip postat pe Internet de publicația Express de Banat.

Filmul ar fi fost realizat într-un restaurant din Băile Herculane. Dintre persoanele care apar în imagini, unele dansează pe mese.

Petrecerea ar fi fost organizată cu priejul cursului de instruire anuală pe probleme de administrație publică locală adresată primarilor, secretarilor și contabililor din județ, acesta fiind un curs plătit din bani publici.

Jurnaliștii din Caraș susțin că printre persoanele care se distrează la această petrecere se numără președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, vicepreședintele CJ Ionuț Popovici și directoarea economică Gina Pavel.

Ionuț Popovici a explicat situația în următorul mod: "Nu era în timpul serviciului. Acolo a fost o masă la care au fost invitați nu numai cei din Consiliul Județean, au fost invitați primarii din județ, secretarii, contabilii ș.a.m.d., până la un moment dat, când s-a făcut instruirea. Ăsta a fost un eveniment pentru socializare, pentru a ne cunoaște mai bine, habar n-am. În timpul meu liber nu cred că pot fi tras la răspundere pentru ceea ce fac, chiar dacă sunt persoană publică".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă