12 C
București
luni, 3 octombrie 2022
AcasăSpecialVIDEO. Șefi din Consiliul Județean Caraș-Severin au dansat pe mese, la un...

VIDEO. Șefi din Consiliul Județean Caraș-Severin au dansat pe mese, la un curs de instruire a funcționarilor din administrația publică

Mai mulți funcționari din Consiliul Județean Caraș-Severin, inclusiv unii cu funcții de conducere, apar într-un videoclip postat pe Internet de publicația Express de Banat.

Filmul ar fi fost realizat într-un restaurant din Băile Herculane. Dintre persoanele care apar în imagini, unele dansează pe mese.

Petrecerea ar fi fost organizată cu priejul cursului de instruire anuală pe probleme de administrație publică locală adresată primarilor, secretarilor și contabililor din județ, acesta fiind un curs plătit din bani publici.

Jurnaliștii din Caraș susțin că printre persoanele care se distrează la această petrecere se numără președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, vicepreședintele CJ Ionuț Popovici și directoarea economică Gina Pavel.

Ionuț Popovici a explicat situația în următorul mod: "Nu era în timpul serviciului. Acolo a fost o masă la care au fost invitați nu numai cei din Consiliul Județean, au fost invitați primarii din județ, secretarii, contabilii ș.a.m.d., până la un moment dat, când s-a făcut instruirea. Ăsta a fost un eveniment pentru socializare, pentru a ne cunoaște mai bine, habar n-am. În timpul meu liber nu cred că pot fi tras la răspundere pentru ceea ce fac, chiar dacă sunt persoană publică".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iohannis, la început de an universitar: „Avem nevoie de toleranţă zero în privinţa plagiatului”

Klaus Iohannis a cerut vehement, într-un discurs ţinut cu ocazia deschiderii noului an universitar, „toleranţă zero în privinţa plagiatului", știut fiind faptul că, de...

Șoferii care depășesc viteza legală, urmăriți cu drona

Șoferii vitezomani care depășesc viteza legală vor fi urmăriți cu drona! Poliția Rutieră Cluj a luat această decizie după ce, în ultimul timp, numărul...
00:00:46

VIDEO: Atentat sinucigaș la un centru de meditații din Kabul, soldat cu 19 morți

Un atac sinucigaș la un centru de meditații din capitala afgană Kabul a ucis cel puțin 19 persoane și a rănit alte zeci, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă