18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialSe anunta multe meciuri echilibrate in Europa

Se anunta multe meciuri echilibrate in Europa

Miercuri va fi o noua zi plina de meciuri in preliminariile Cupei Mondiale. Cateva dintre ele se anunta deosebit de echilibrate, cu implicatii majore in lupta pentru calificare.

In Grupa 2, doua dintre favorite, Grecia si Israel, se reintalnesc la Heraklion, dupa ce sambata au incheiat la egalitate, 1-1, la Ramat Gan. O noua remiza ar fi foarte buna pentru Elvetia, care, in cazul unei noi victorii in fata Moldovei, ar trece pe primul loc.
Foarte interesante sunt meciurile din Grupa 3. Primele patru clasate, care sunt aliniate pe distanta a doar doua puncte, joaca intre ele. Liderul Irlanda de Nord primeste vizita Sloveniei, iar Praga va gazdui o noua confruntare ceho-slovaca.

In Grupa 5 se anunta o lupta apriga pentru pozitia secunda. Bosnia-Hertegovina a castigat sambata la Genk si, in cazul unei noi victorii in fata belgienilor, ii va lasa pe acestia in afara luptei pentru calificare. sanse pentru locul doi mai are Turcia, dar echipa lui Terim are un hop greu de trecut miercuri la Istanbul, partida cu Spania, campioana europeana si lider fara punct pierdut al grupei.
Derby poate fi socotit si meciul de la Bari dintre campioana mondiala, Italia, si Irlanda. Cele doua selectionate s-au desprins aproape decisiv in clasament de urmaritoarele lor, asa ca rezultatele din meciurile directe vor decide cine se califica direct si cine merge la baraj.
In grupa noastra, Franta joaca la Saint-Denis cu Lituania si, in cazul perfect posibil al unei victorii, Ribery& Co vor urca pe locul doi, cu 10 puncte, cu doua mai putin decat sarbii.

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...
Ultima oră
Pe aceeași temă