13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialScrisori cu explozibil, interceptate în Bologna

Scrisori cu explozibil, interceptate în Bologna

Oficiul poştal din Bologna a interceptat, joi, două scrisori ce conţineau explozibil şi care erau adresate unor companii de construcţii ce lucrează pentru Centrul pentru Identificarea şi Expulzarea Imigranţilor (CIE), relatează ANSA, conform Mediafax.

 “Vom aduce lupta împotriva CIE în afara incintei lor”, este mesajul scris pe un site de extremă stânga, care a publicat, miercuri, o listă cu companiile care lucrează cu CIE.

Imigranţii deţinuţi la CIE au organizat numeroase proteste pentru a denunţa condiţiile de aici, inclusiv prin greva foamei şi coaserea buzelor.

Scrisorile au fost găsite în timpul controalelor stricte care se fac zilnic, inclusiv cu sistem de scanare cu raze X, la acest centru poştal. Scrisorile conţineau doar o pulbere neagră care ar fi putut provoca un incendiu. Acestea nu aveau ştampilă poştală şi se crede că au fost trimise cu mai mult de o zi în urmă, potrivit Corriere della Sera.

Anchetatorii vor analiza toate pistele, inclusiv implicarea unei grupări anarhiste care a revendicat episoade similare în trecut.

 

Cele mai citite

Ministerul Agriculturii, despre banii încasați de beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală

Beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) au primit în această săptămână în conturile bancare o nouă tranşă de plată în valoare totală...

O femeie şi-a înjunghiat fiul în vârstă de 34 de ani

O bihoreancă a fost reţinută, marţi seara, fiind acuzată că şi-ar fi înjughiat fiul, în urma unui conflict spontan. Procurorii au solicitat arestarea preventivă...

Estonia închide un punct de control de la granița cu Rusia pe timpul nopții

De la 1 mai, punctul de control Narva-1 de la granița dintre Estonia și Rusia a încetat să mai funcționeze non-stop. Despre acest lucru...
Ultima oră
Pe aceeași temă