14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialSchimb de focuri la Chișinău: Șapte răniți

Schimb de focuri la Chișinău: Șapte răniți

Șapte persoane au fost rănite, marți seara, la Chișinău, în urma unui schimb de focuri de armă desfăşurat marţi în cartierul Telecentru. Patru dintre răniți sunt polițiști relatează PRO TV Chişinău, în pagina online., citat de Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a început să tragă cu o armă de vânătoare, după ce reprezentanţi ai preturii din Chişinău i-au cerut să elibereze un drum pe care l-a blocat cu plăci de beton începând din martie.

Forţele de ordine au ripostat, deschizând focul asupra atacatorului.

În urma incidentului, au fost rănite şapte persoane, incusiv suspectul, patru poliţişti, un angajat al preturii şi un şofer.

Cei şapte răniţi au fost transportaţi la spital.

Atacatorul a declarat că a deschis focul pentru a se apăra, deoarece poliţia ar fi tras în direcţia lui mai multe focuri de armă.

Bărbatul a afirmat că oamenii legii au venit la el în repetate rânduri, încercând să-i "distrugă garajul şi o parte din gradină".

Dacă era găsit vinovat, el riscă până la opt ani de închisoare.

Cele mai citite

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă