23.6 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialSCANDAL LA NAŢIONALĂ: Tricolorii au chefuit după umilinţa cu Olanda

SCANDAL LA NAŢIONALĂ: Tricolorii au chefuit după umilinţa cu Olanda

După meciul umilitor cu Olanda, tricolorii nu au fost nicidecum supăraţi că au fost desfiinţaţi de olandezi cu 4-0, ci s-au dus să chefuiască până-n zori în barurile din Amsterdam. Afirmaţia a fost făcută de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Citeşte şi LIVE TEXT OLANDA – ROMÂNIA 4 – 0 FINAL DE MECI. NAŢIONALA ROMÂNIEI desfiinţată!

“Ei nu vor să iasă scandalurile în afara vestiarului, dar trebuie ruptă coada pisicii (…) Jucătorii au chefuit după meci până dimineaţă, unii jucători nu au ajuns nici la 07:00 dimineaţa. Am informaţia de la un om din interior, e sigur. Publicul trebuie să cunoască, să ştie. Asta se întamplă dacă nu poţi stăpâni echipa. Sunt două motive pentru care jucătorii beau, necazul sau bucuria. Trebuie să existe o limită, cineva să-i ţină în frâu. Staful unde era? E o haită de oameni acolo, lângă el, care sunt plătiţi”, a declarat Dragomir la Realitatea TV.

Citeşte şi Suporterii au strigat: „Piţi, demisia!“, Piţurcă nu este deranjat de fani

Oficialul ligii, care ocupă şi funcţia de prim-vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a precizat că la petrecere “au fost mai mulţi jucători tineri, iar de la Steaua au fost vreo şase-şapte”.

Şeful LPF crede că fără disciplină tricolorii nu au nicio şansă să ajungă la Mondiale şi s-a arătat contrariat că astfel de acte de indisciplină ale fotbaliştilor nu au fost făcute publice de selecţionerul Victor Piţurcă sau de altcineva din staff-ul FRF.

Citeşte şi Mircea Sandu: Le cer scuze suporterilor, dar Victor Piţurcă rămâne la naţională

Cu antecedente, Adrian Mutu nu a fost de această dată implicat în această escapadă, susţine Dumitru Dragomir, care a precizat că internaţionalul român era prea supărat pentru că nu a fost titular.

Naţionala României a pierdut cu 0-4 în faţa Olandei, în preliminariile CM 2014.

Citeşte şi Reghecampf, ATAC la Piţurcă: Mi se pare o PROSTIE să spui că jucătorii Stelei au fost obosiţi

 

Cele mai citite

Creșteri de salarii fără număr pentru subordonații lui Grindeanu!

Ministerul Transporturilor, condus de Sorin Grindeanu, a descoperit că în ograda sa există o instituție care are nevoie de o creștere consistentă a...

20% creștere în primele 4 luni ale anului 2024 pentru Chairry Chairry Design & Furniture  

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul soluțiilor de mobilier și amenajări interioare complete, raportează un volum de business de aproape 1 milion...

Stațiunea MAMAIA, cea mai bună stațiune de pe litoral. Premiu special la Gala Destinația Anului 2024

Stațiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai bună stațiune de pe litoral, distincție care a fost oferită de Mihai Barsan, Președintele Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă