6.3 C
București
marți, 28 martie 2023
AcasăSpecialȘarapova nu va juca la Moscova. Halep și Williams, avantajate

Șarapova nu va juca la Moscova. Halep și Williams, avantajate

Maria Șarapova, care luptă pentru a redeveni numărul 1 mondial, nu va participa la turneul de tenis de la Moscova, de categorie WTA Premier. De pe urma acestui fapt vor câștiga Simona Halep, care o urmează în clasament pe rusoaică și liderul mondial Serena Williams.

"Nu cred să fi făcut vreodată lucrul ăsta în cariera mea, să îmi adaug în calendar câteva turnee pentru a câștiga puncte și a ajunge pe un anumit loc în clasament. Nici la juniori și nici la profesioniste. Cel mai important lucru este să fii sănătoasă", a declarat rusoaica, potrivit tennis.com.

“Desigur este o mare realizare dacă am reușit acest lucru, având în vedere de unde am început în acest an. Știu că am avut un an grozav și vreau să particip la ultimul turneu pentru a-mi îmbunătăți performanțele. Vreau să folosesc acea săptămână pentru a-mi pava calea în direcția cea bună și sper că o să o închei cu bine.”

Maria Șarapova, locul 2 WTA, s-ar fi putut apropia și mai mult de liderul mondial Serena Williams dacă participa la turneul de la Moscova, astfel că deocamdată jucătoarea din SUA poate sta liniștită până la Turneul Campioanelor, acolo unde se vor apărea noi oportunități pentru rusoaică.

Favorizată de decizia rusoaicei este și Simona Halep, care astfel se va îndepărta mai puțin de a doua jucătoare a lumii. Halep nu va participa nici ea la Moscova și nu își va putea apăra titlul cucerit anul trecut, urmând să piardă 470 puncte.

Cele mai citite

Decizii importante. Premierul Poloniei împinge de la spate Guvernul Ciucă

România și Polonia sunt două țări importante din flancul estic al NATO, astfel că o bună colaborare între cele două părți este utilă acum...

Mateusz Morawiecki: „Polonia și România sunt pilonii NATO în această parte a Europei”

Premierul Mateusz Morawiecki a declarat, marţi, la Bucureşti, că România şi Polonia sunt pilonii Tratatului Nord-Atlantic în această parte a Europei şi a arătat...

Percheziţii la marile bănci din Franţa. Sunt suspciuni de evaziune fiscală

Mai multe percheziţii au loc în cinci unităţi bancare franceze din Paris şi din cartierul financiar La Défense, sub suspiciunea de evaziune fiscală în...
Ultima oră
Pe aceeași temă