18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialȘarapova nu va juca la Moscova. Halep și Williams, avantajate

Șarapova nu va juca la Moscova. Halep și Williams, avantajate

Maria Șarapova, care luptă pentru a redeveni numărul 1 mondial, nu va participa la turneul de tenis de la Moscova, de categorie WTA Premier. De pe urma acestui fapt vor câștiga Simona Halep, care o urmează în clasament pe rusoaică și liderul mondial Serena Williams.

"Nu cred să fi făcut vreodată lucrul ăsta în cariera mea, să îmi adaug în calendar câteva turnee pentru a câștiga puncte și a ajunge pe un anumit loc în clasament. Nici la juniori și nici la profesioniste. Cel mai important lucru este să fii sănătoasă", a declarat rusoaica, potrivit tennis.com.

“Desigur este o mare realizare dacă am reușit acest lucru, având în vedere de unde am început în acest an. Știu că am avut un an grozav și vreau să particip la ultimul turneu pentru a-mi îmbunătăți performanțele. Vreau să folosesc acea săptămână pentru a-mi pava calea în direcția cea bună și sper că o să o închei cu bine.”

Maria Șarapova, locul 2 WTA, s-ar fi putut apropia și mai mult de liderul mondial Serena Williams dacă participa la turneul de la Moscova, astfel că deocamdată jucătoarea din SUA poate sta liniștită până la Turneul Campioanelor, acolo unde se vor apărea noi oportunități pentru rusoaică.

Favorizată de decizia rusoaicei este și Simona Halep, care astfel se va îndepărta mai puțin de a doua jucătoare a lumii. Halep nu va participa nici ea la Moscova și nu își va putea apăra titlul cucerit anul trecut, urmând să piardă 470 puncte.

Cele mai citite

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă