15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialS-a deschis prima pârtie în acest an de pe Valea Prahovei

S-a deschis prima pârtie în acest an de pe Valea Prahovei

Aproximativ o sută de iubitori ai sporturilor de iarnă se află, sâmbătă, pe pârtia Cazacu începători, din staţiunea Azuga, aceasta fiind prima pârtie de pe Valea Prahovei deschisă în acest sezon de iarnă, fiind acoperită cu un strat de 30 de centimetri de zăpadă artificială.

Potrivit administratorului domeniului schiabil din Azuga, Vasile Richea, pârtia deschisă publicului are o lungime de 150 de metri şi a fost înzăpezită artificial, stratul de zăpadă fiind de 30 de centimetri.

Pârtia este destinată copiilor şi începătorilor şi este deservită de un teleschi, aproape o sută de iubitori ai sporturilor de iarnă aflându-se sâmbătă pe această pârtie.

Vasile Richea a precizat că administraţia domeniului schiabil din Azuga a pus în funcţiune tunuri de zăpadă artificială şi pe alte pârtii din staţiune.

Sperăm să ne ajute şi vreme şi cât de curând să deschidem şi pârtia Sorica”, a mai spus administratorul domeniului schiabil al staţiunii Azuga.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă