14.7 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecial„Royal Fashion" cucereşte Balcicul

„Royal Fashion” cucereşte Balcicul

Spectacolul „Royal Fashion”, în regia lui Dan Puric traversează graniţa la vecini, în cadrul Festivalului „Inima Reginei Maria”, organizat în Bulgaria, în perioada 9-12 septembrie.

Reprezentaţia, plină de înţelesuri subtile şi momente spectaculoase, va fi pusă în scenă, în Albena, pe 11 septembrie. Semantica spectacolului este potenţată de costumele fabuloase create de Doina Levintza şi de scenografia Corinei Grămoşteanu.

Pe parcursul a trei zile, în zona cunoscută odinioară sub numele Coasta de Argint, turismul cultural, materializat prin vizitarea locurilor dragi Reginei Maria, se va îmbina cu o componentă spirituală reprezentată prin: muzică, dans, teatru, expoziţii.

Prin acest festival, organizatorii aduc un omagiu Reginei Maria, personalitate marcantă a istoriei, culturii, artei româneşti. Progarmul include vizitarea Castelului şi Grădinii Botanice, vizitarea Balcicului de altădată, sub îndrumarea Doinei Păuleanu, autoarea albumului de artă „Balcicul în pictura românească”, lansare de cărţi, expoziţii.

Publicul poate cumpăra bilete de mai multe tipuri, care includ şi cazarea şi accesul la maneifestările artistice. Preţurile sunt de la 199 la 299 lei de persoană.

Cele mai citite

Secuii nu renunță la autonomia teritorială a Ținutului Secuiesc

Președintele Consiliului Național Secuiesc (CNS), Izsak Balazs, a anunțat organizarea Zilei Libertății Secuilor, pe 10 martie, la Târgu Mureș. Aceasta va include un...

Top 10 urări în Luna Iubirii, ancorate în realitatea cotidiană

Ilustrație: Marian Avramescu În Luna Iubirii, ACADEMIA CAȚAVENCU vă prezintă cele mai inspirate declarații de dragoste pentru persoana îndrăgită, ancorate în realitatea cotidiană. Te iubesc...

Liderii Coaliției lucrează la listele de la europarlamentare. Se caută independeți pentru Bruxelles și București

Liderii coaliției PSD-PNL negociază dur pentru listele europarlamentare, dar și funcția de primar general al Capitalei și cele care vor fi după alageri. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă