16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialRonaldo: Iertaţi-mă că nu am înscris în ultimul meu meci

Ronaldo: Iertaţi-mă că nu am înscris în ultimul meu meci

Atacantul brazilian a jucat în meciul de retragere cu România, fără să înscrie, şi le-a mulţumit fanilor pentru dragostea lor.

Naţionala de fotbal a României a pierdut ieri dimineaţă cu 0-1 în amicalul contra Braziliei, în meciul de retragere al marelui atacant Ronaldo, care, deşi nu a reusit să marcheze, a fost aplaudat îndelung de fanii aflaţi pe stadionul Pacambeu din Sao Paulo.

Doar 22 de minute au rezistat „tricolorii” fără să primească gol, Fred deschizând scorul după o fază creată de Neyma. Singura ocazie a României a fost ratarea din minutul 25, prin mingea trimisă în bară de Gabriel Mureşan.

Vedeta Ronaldo a intrat pe teren în minutul 30 şi a fost înlocuit la pauză fără să marcheze, după trei ocazii de gol.

„Sunteţi minunaţi. Iertaţi-mă că nu am înscris în ultimul meu meci, în ultimele mele 15 minute. Nu pot decât să vă mulţumesc pentru sprijinul şi dragostea pe care poporul brazilian mi le-a oferit de-a lungul acestor ani”, a declarat cel supranumit Il Fenomeno.

Dublul campion mondial şi dublul câştigător al Balonului de Aur şi-a anunţat încă din luna februarie retragerea din activitate, din cauza unor probleme medicale.

Cele mai citite

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă