15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialRomânia-Letonia: 3-0 la tenis

România-Letonia: 3-0 la tenis

Echipa feminină de tenis a României a învins formaţia Letoniei cu scorul de 3-0, sâmbătă, la Budapesta, în Grupa I valorică a Zonei Europa-Africa a competiţiei Fed Cup.

În primul meci de simplu, Irina Begu a învins-o (147 WTA) pe Jelena Ostapenko (705 WTA) în două seturi, cu 6-3, 6-3. În al doilea meci de simplu, Monica Niculescu (54 WTA) a trecut de Diana Marcinkevica (216 WTA), tot cu cu 6-3, 6-3.

Partida de dublu dintre perechile Sorana Cîrstea/Simona Halep şi Darta-Elizabete Emulina/Jelena Ostapenko s-a încheiat prematur după ce balticele au abandonat la scorul de 3-2 în favoarea româncelor în primul set al confruntării.

România învinsese în primele două jocuri din grupa B formaţiile Ungariei şi Marii Britanii, cu acelaşi scor, 2-1.

România va întâlni duminică (ora 17,00) într-un play-off Ucraina, câştigătoarea Grupei C, după 3-0 cu Slovenia şi Israel şi 2-1 cu Austria. Echipa Ucrainei le are în componenţă pe Elina Svitolina (39 WTA), Olga Savciuk (175 WTA) şi surorile gemene Nadia (103 WTA) şi Liudmila Kicenok (200 WTA).

Învingătoarea acestui duel va juca în aprilie un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială II a Fed Cup, informeaza Agerpres.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă