14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRezultatele sportivilor români de la CM scrimă

Rezultatele sportivilor români de la CM scrimă

Acestea sunt rezultatele înregistrate duminică de sportivii români la probele individuale de floretă masculin şi feminin din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă, care se desfăşoară la Paris, potrivit Mediafax.

La proba de floretă masculin, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Radu Daraban, care a ajuns până în turul al treilea al competiţiei, unde a fost învins de germanul Peter Jobbich, scor 9-15. Românul nu a avut adversar în primul tur, iar în cel de-al doilea tur a trecut de bielorusul Serguei Byk, scor 5-4.

Românul Sălişcan Dumitru a ajuns până în turul al doilea, fiind învins de japonezul Suguru Awaji, scor 13-15. În primul tur, Sălişcan l-a învins pe grecul Filippos Nissim, scor 15-10.

De asemenea, Daniel Alexandru Diaconu a părăsit şi el competiţia în turul secund, după ce a pierdut în faţa ucraineanului Andrei Pogrebnyak, scor 6-15. În primul tur, Diaconu l-a învins pe ungurul Gabor Szabados, scor 15-6.

La proba feminină de floretă, Maria Udrea şi Ioana Adriana Dumitru au fost singurele sportive din România care s-au calificat în faza eliminatorie. Maria Udrea a pierdut primul joc, disputat în turul secund, împotriva sportivei japoneze Chie Yoshizawa, scor 7-15, iar Ioana Adriana Dumitru a fost învinsă, în primul tur, de olandeza Geurts Djinn, scor 9-15.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă