11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecial#REZISTĂM, ziua 14. Câteva zeci de gălățeni continuă protestul la minus 7...

#REZISTĂM, ziua 14. Câteva zeci de gălățeni continuă protestul la minus 7 grade: „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu!”

Gerul de minus 7 grade asociat și cu puțin vânt dinspre malul Dunării, care face ca frigul să fie și mai pătrunzător, a diminuat numărul gălățenilor care protestează pe platoul din fața Prefecturii Galați.

Cei câteva zeci de manifestanți scandează „Demisia!”, „PSD, partidul mafie!”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu!”, „La închisoare nu la guvernare!”, „Liviu Dragnea nu uita, Rahova e casa ta!” și „Partid penal, marș la Tribunal!”. Printre reprizele de scandări se cântă Imnul Național.

Din boxele aduse de unul dintre protestari se aud cântecele de la protestele din 1990 din Piața Universității.

„Rezistăm și la ger și la PSD. Eu și prietenii o să continuăm să ieșim în stradă, mai ales că am auzit că în Parlament pesediștii, mi se pare că Șerban Nicolae de la Comisia Juridică, consilierul lui Iliescu, ar fi spus că e foarte posibil ca Ordonanța 13 să nu fie respinsă. E stilul PSD-ului, dar ieșim în stradă până îi dezbărăm de apucăturile proaste”, ne-a declarat unul dintre participanții la protest.


Citiți și: FOTO: A 14-a zi de proteste antiguvernamentale, România #REZISTĂ. Aproximativ 1.000 de persoane cer demisia Guvernului PSD, la Palatul Victoria. Alte câteva sute demonstrează la Cluj, Sibiu și Galați


 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă