10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Familia lui Ion Iliescu, implicată în traficul de droguri?

REVISTA PRESEI: Familia lui Ion Iliescu, implicată în traficul de droguri?

“‘Big Brother’ împotriva şpăgilor la examenul auto. Cum se mai schimbă Codul Rutier”, titrează Adevărul în ediţia de miercuri: “Înregistrarea video şi audio a modului de desfăşurare al examenului pentru obţinerea permisului de conducere, dar şi majorarea pedepsei pentru o perioadă de 120 de zile pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sunt două dintre propunerile mai marilor de la Interne privind o nouă modificare a Codului Rutier. Proiectul de lege se află momentan în procedura de transparenţă decizională”.

“În cadrul programului Proiect 955, ruşii vor testa un nou submarin cu propulsie nucleară”, aflăm din Cotidianul: “Ruşii vor testa un nou submarin strategic cu propulsie nucleară din clasa Borei, al treilea în cadrul programului Proiect 955. Testele vor începe în iunie în Marea Albă, a anunţat luni Andrei Diaşkov, preşedintele United Shipbuilding Corporation, relatează RIA Novosti,preluată de Antena3.ro. Primele trei submarine din clasa Borei au capacitatea să transporte 16 rachete balistice de tip Bulava. În total, opt submarine din clasa Borei ar urma să fie construite pentru Marina rusă până în 2020”.

Potrivit Curentul, “Familia lui Ion Iliescu este implicată în traficul de droguri”: “Zilele acestea a explodat povestea unei uriaşe capturi de droguri, în valoare de 60 de milioane de euro, afacere descoperită de poliţia franceză, unul dintre cei implicaţi fiind nici mai mult nici mai puţin decât un personaj din cercul de familie al lui Ion Iliescu, cunoscut in plan mondial drept criminalul cu mâinile roşii de sânge care a condus cu mâna de fier clanurile care au devalizat România.

Se pare că toţi cei care au o tangenţă cât de mică cu Ion Iliescu sunt marcaţi de semnul satanic al răului care-i împinge să fure, să jefuiască, să ucidă. Autorităţile franceze l-au interogat pe soţul Mariei Marinescu, fata lui Bujor Sion, fiul adoptiv al lui Ion Iliescu, într-un dosar de trafic de droguri. Şi Maria Marinescu a fost chemată să depună mărturie în faţa autorităţilor franceze. Soţul Mariei Marinescu a fost reţinut în Franţa după ce, pe 20 martie, autorităţile din Republica Dominicană au descoperit un transport de 700 de kilograme de cocaină, la bordul unui avion”.

“7.500 RON amendă? MODIFICĂRI DRASTICE la Codul Rutier: totul despre noile amenzi, maşinile cu numere ‘de Bulgaria’ şi examenul auto”, scrie şi Gândul: “Ministerul Afacerilor Interne a lansat astăzi în dezbatere publică noi propuneri de modificare a Codului Rutier. Persoanele care au domiciliul în România ar urma să aibă dreptul să circule în ţară cu maşini înmatriculate în străinătate doar 30 de zile, apoi fiind obligate să le înmatriculeze în România. Alte propuneri se referă la suspendarea permisului de conducere pentru cei care nu îşi plătesc amenzile la timp, la introducerea de camere video pe maşinile pe care se dă examenul auto sau la apariţia unei noi trepte de amendă, pentru depăşirea vitezei legale cu 60 de kilometri la oră”.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă