19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialReţetă cu specific franţuzesc: Ratatouille

Reţetă cu specific franţuzesc: Ratatouille

Ratatouille este un ghiveci de legume tradiţional în Franţa. După reţeta sugerată de allrecipes.com, ratatouille este excelent pentru masa de seară.

Ingrediente

  • 180 ml de pastă de roşii
  • o ceapă mică, tocată
  • 50 g de usturoi tocat
  • 150 ml de apă
  • sare şi piper negru după gust
  • o vânătă mică, curăţată şi tăiată în felii subţiri
  • un dovlecel, curăţat şi tăiat în felii subţiri
  • un dovleac galben, curăţat şi tăiat în felii subţiri
  • un ardei gras roşu, curăţat de sâmburi şi tăiat în felii subţiri
  • un ardei gras galben, curăţat de sâmburi şi tăiat în felii subţiri
  • patru linguri cu ulei de  măsline, după gust
  • frunze proaspete de cimbru, după gust
  • trei linguri cu mascarpone

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale reţetei de Ratatouille.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă