13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Rețeaua de socializare Facebook a picat

UPDATE: Rețeaua de socializare Facebook a picat

UPDATE: Rețeaua Facebook poate fi utilizată, din nou. Defecțiunea a fost rezolvată în circa o jumătate de oră. 

——

Facebook a picat, luni seară, fiind pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână când cea mai mare reţea de socializare online din lume s-a confruntat cu probleme tehnice, relatează Mediafax

Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată, luni seară, în România, nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile. Mesajul primit de utilizatorii care au încercat să îşi acceseze conturile luni, în jurul orei 22.30, a fost: “Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can”. (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil).

A fost pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână când cea mai mare platformă de socializare online a avut probleme tehnice. Cel mai recent, Facebook a picat joi seară în România, pentru aproximativ 20 de minute, probleme similare fiind înregistrate atunci atât în SUA, cât și în alte țări în care această platformă online este disponibilă, potrivit relatărilor din presa internațională.

O situație similară a fost înregistrată, la nivel internațional, luni seară, potrivit site-ului isitdownrightnow.com.

Ca de obicei, defecţiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, între care platforma Twitter.

Și site-ul techcrunch.com a relatat într-un mod ironic problemele cu care se confruntă Facebook: “Da, prieteni, ceva ce este de neconceput (nu chiar) s-a întâmplat: titanul care este Facebook a picat”.

“Pentru o companie care are venituri de milioane (de dolari, n.r.) pe zi, fiecare minut de defecțiune înseamnă pierderi din publicitate de zeci de mii de dolari”, mai spune techcrunch.com.

Conform aceleiași surse, rețeaua Facebook nu a putut fi accesată timp de aproximativ 40 de minute.

În schimb, la un moment dat în acest interval, a început să fie funcțională, în România, aplicația de mesagerie instantă a Facebook, care poate fi accesată independent de rețeaua de socializare.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă