25.5 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialRestricţii de circulaţie pentru un transport agabaritic

Restricţii de circulaţie pentru un transport agabaritic

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale anunţă că în perioada 17.02.2014 – 20.02.2014 mai multe porţiuni de drumuri naţionale vor avea circulaţia restricţionată pentru un transport agabaritic efectuat de o societate comercială.

Acţiunea se va desfăşura pe următoara rută: DN 1B : Ploieşti ÷ Albeşti Paleologu; DN 1D : Albeşti Paleologu ÷ Urziceni; DN 2A : Urziceni ÷ Intersecţie DN 2A – DN 21 – MG ÷ Ţândărei (circulă prin oraş) ÷ Giurgeni ÷ Hârşova ÷ Intersecţie DN 2A –DJ 224; DN 22C : Medgidia ÷ Murfatlar; DN 3 : Murfatlar ÷ Cobadin ÷ Intersecţie DN 3 –DJ 391; DN 38 : Intersecţie DN 38 – DJ 391 ÷ Topraisar ÷ Agigea.

Caracteristicile transportului cu încărcătură sunt următoarele:

– masa totala = 40,0 tone, lungime = 17,50 m, latime = 6,10 m, inaltime = 4,0 m

Convoiul va fi însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere.

Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile reprezentanţilor Poliţiei Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

Detalii privind desfăşurarea transportului (perioade şi sectoare restricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34.

 

Cele mai citite

Primul Consiliu UE după alegeri: Agenda strategică, locuri de muncă de top și Zelensky, pe masa discuțiilor

Liderii UE s-au adunat la Bruxelles joi și vineri pentru primul summit după scrutinul de alegeri în care să numească oficiali de rang înalt...

Noi detalii din cazul studentului care și-a incendiat un profesor

Studentul de la Universitatea Ovidius din Constanța, care și-a incendiat un profeor de matematică, a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul este anchetat pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă