26.8 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăSpecialReparații la centrala nucleară de la Cernavodă. Cum s-a revenit la normal

Reparații la centrala nucleară de la Cernavodă. Cum s-a revenit la normal

În noaptea de duminică spre luni, Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă a revenit la puterea normală, după terminarea unor lucrări de reparații.

„Unitatea 1 a CNE Cernavodă a revenit la putere nominală în noaptea de 19 spre 20 septembrie 2021”, a anunțat luni dimineața Societatea Națională Nuclearelectrica SA (SNN).

De sâmbătă, de la ora 1.00, aceasta a funcționat la putere redusă. Această decizie a fost luată în vederea efectuării unor lucrări de reparații la unul din echipamente.

„Reducerea de putere controlată și realizarea lucrărilor au fost realizate în deplină siguranță conform procedurilor aplicabile”, au comunicat reprezentanții SNN.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Trei sferturi dintre polonezi se tem de o agresiune a Rusiei

Trei sferturi dintre polonezi se tem de o agresiune a Rusiei, similară celei comise asupra Ucrainei. Această opinie reiese dintr-un sondaj realizat de Centrul...

Noua conducere a PNL, aleasă la Poiana Brașov

Liberalii se reunesc astăzi, la Poiana Braşov, în Liga Aleşilor Locali, iar mâine în Consiliul Naţional al formaţiunii.Reuniunea Ligii Aleşilor Locali va avea loc...

AS Roma a câștigat primul trofeu european, Europa Conference League, în finala cu Feyenoord Rotterdam 1-0

AS Roma a cucerit primul său trofeu continental, Europa Conference League, după ce a învins-o pe Feyenoord Rotterdam cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă