12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialRaluca Aprodu, pe micile ecrane

Raluca Aprodu, pe micile ecrane

Cunoscuta pentru activitatea de model, dar si datorita numeroaselor aparitii in reclame, Raluca Aprodu s-a alaturat echipei serialului “Om sarac, om bogat” in rolul Tamarei.
“Tamara este o tanara frumoasa, care a ales cariera de model si care a avut norocul sa profeseze in locuri ca Milano si New York. Este o fire deschisa, simpatica, destul de matura, dar si putin copilaroasa.
Pentru Raluca, un model de succes atat in serial, cat si in viata reala, experienta modelling-ului este foarte utila pe platourile de filmare: “Sunt obisnuita cu camera de filmat, cu ce inseamna un regizor, o zi de filmare, iar asta ma ajuta foarte mult. Stiam de la inceput cata munca este in spatele unui minut de filmare si cati oameni trebuie sa-si coordoneze miscarile pentru ca totul sa iasa bine. Insa ce tine de productia unui serial de televiziune pot sa spun ca am invatat din mers”, a declarat Raluca.
Raluca nu este insa la prima experienta intr-un serial de televiziune, publicul cunoscand-o deja din telenovela “Pacatele Evei”.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă