16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialRadu Mazăre şi mai mulţi candidaţi USL au dansat pe ritmuri de...

Radu Mazăre şi mai mulţi candidaţi USL au dansat pe ritmuri de manele la un miting electoral

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a dansat pe ritmuri de manele, duminică seară, la un miting electoral, dar nu a făcut acest lucru singur, ci alături de candidaţi USL la alegerile parlamentare, printre care Alexandru Mazăre, Manuela Mitrea şi Eduard Martin.

 

Edilul a urcat pe o scenă amenajată în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanţa, unde a avut loc un miting electoral al USL şi s-a adresat mai întâi tinerilor prezenţi la eveniment, cărora le-a spus că trebuie să muncească, să înveţe şi să facă bani pentru a avea cât mai multe fete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Ştiţi cum ziceau ăştia mici: “stai acolo cu gagicile”. Păi, nu-i mai bine cu gagicile decât cu politicienii ? E mai bine cu fetele? Aţi vrea şi voi la fel? Păi, atunci munciţi, învăţaţi, faceţi nişte (n.r. – Mazăre face din degete semnul care simbolizează că ai bani)…. că nu poţi să le ţii dacă nu ai (n.r. – repetă acelaşi semn), dar să ştii că nu poţi să o faci dacă nu învăţaţi, asta o spun pentru ăştia mici, nimic nu faceţi dacă nu învăţaţi”, a afirmat Mazăre.

Primarul Constanţei le-a spus apoi celor prezenţi la mitingul electoral că a locuit în acest cartier în urmă cu mai mulţi ani şi că îşi poate îndeplini mai uşor promisiunile dacă după alegerile din 9 decembrie Guvernul va fi USL.

“Întotdeauna îmi place să vin în Poarta 6 pentru că e cartierul în care am stat eu, când mă vedeţi la televizor să spuneţi ăsta e de la noi din cartier, ăsta e vecinu’, pentru că ştiţi că am stat aici, îmi place să vin aici, îmi place să fac treabă pentru voi. Am nevoie de data asta ca să votaţi USL-ul ca să poată să mă ajute de la Bucureşti, am nevoie să iau portul la Primărie ca să pot să scad facturile la întreţinere, am nevoie de sprijinul vostru. Mi-e greu să fac singur, aţi văzut că şapte ani m-am bătut cu Băsescu, nu a putut să mă doboare, am încercat să-mi ţin promisiunile, dar e foarte greu, mi-e mult mai uşor cu Guvernul nostru”, a încheiat Mazăre discursul.

Edilul l-a invitat apoi pe scenă pe Adi de la Vâlcea, care urma să ţină un concert, dar mai înainte i-a provocat pe candidaţii USL prezenţi la eveniment, printre care Alexandru Mazăre, Manuela Mitrea, Eduard Martin, să danseze pe ritmuri de manele. Radu Mazăre a spus glumind că “dacă nu dansează, nu-i votăm”.

Ei nu au dansat pe orice melodie, ci pe una compusă special pentru USL de Adi de la Vâlcea: “Cine e cu USL/ Haideţi sus mânuţele/, Hai să bem, să ne distrăm/ Că doar o viaţă avem / Haideţi sus mânuţele / dansează Radu Mazăre / Hai popor, popor, popor / Alexandru senator”.

USL a organizat un miting electoral în cartierul Poarta 6 în cadrul căruia au susţinut concerte Andreea Bănică şi Adi de la Vâlcea.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...
Ultima oră
Pe aceeași temă