15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialRadu Bica nu mai este vicepreşedinte al CJ Cluj

Radu Bica nu mai este vicepreşedinte al CJ Cluj

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), Radu Bica, care este arestat de o lună de zile sub acuzaţia de luare de mită, şi-a pierdut oficial calitatea de şef al CJ Cluj, precum şi pe cea de consilier judeţean, după ce a fost exclus din partid. CJ Cluj a anunţat că PDL, partid al cărui membru era Radu Bica şi din partea căruia a candidat la alegerile locale, a comunicat forului judeţean decizia de excludere.

Ce spune legea

“În conformitate cu legea şi cu prevederile Statutului Aleşilor Locali, excluderea din partid determină pierderea calităţii de consilier judeţean şi, implicit, pe cea de vicepreşedinte al forului judeţean. În această situaţie, a excluderii din partid, domnul Radu Bica a pierdut calitatea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi pe cea de consilier judeţean”, precizează comunicatul de presă al CJ Cluj.
Potrivit CJ Cluj, la proxima şedinţă de Consiliu Judeţean, PDL va propune validarea următoarei persoane propuse de către PDL Cluj pentru mandatul de consilier judeţean rămas vacant şi, totodată, va proceda la alegerea unui nou vicepreşedinte al forului judeţean.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă