21.1 C
București
vineri, 5 iulie 2024
AcasăSpecialPutin a inspectat situaţia lucrărilor pentru JO de iarnă

Putin a inspectat situaţia lucrărilor pentru JO de iarnă

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a schiat, vineri, la Soci, unde s-a deplasat pentru a inspecta situaţia lucrărilor pentru Jocurilor Olimpice de iarnă, relatează Mediafax.

Preşedintele a fost însoţit de premierul Dmitri Medvedev. Cei doi au schiat nu departe de complexul de schi fond şi biatlon „Laura”, situat în apropierea staţiunii Krasnaïa Poliana.

Complexul „Laura” va găzdui probe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă, competiţie ce va avea loc în perioada 7-23 februarie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al preşedintelui rus, citat de agenţiile de presă din Rusia, Vladimir Putin va rămâne mai multe zile la Soci, pentru o inspecţie completă a situaţiei lucrărilor.

„Zilele următoare, preşedintele va examina toate bazele şi va verifica din nou pregătirile în vederea deschiderii Jocurilor Olimpice şi Paralimpice”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Jocurile Paralimpice se vor desfăşura în perioada 7-16 martie, la Soci

 

Cele mai citite

Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România?

Întrebarea din titlu este pe buzele tuturor. Pe cine vrea Hegemonul? Cum sunt așezate astrele în constelația europeană? Cui întinde pătura magică establishment-ul de...

VIDEO. Biden, mesaj ferm privind retragerea sa din cursa pentru un nou mandat de președinte

Joe Biden a dat asigurări că nu are de gând să plece, într-un scurt dialog cu un susţinător.În cursul unei recepţii la Casa Albă...

Ultima probă din cadrul Bacalaureatului se desfășoară astăzi

Elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale vor susţine astăzi proba de Limba...
Ultima oră
Pe aceeași temă