20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPurtatorul de cuvant, "abandonat" de colegii din PSD Bihor

Purtatorul de cuvant, „abandonat” de colegii din PSD Bihor

Nici unul dintre membrii aflati in conducerea PSD Bihor nu au onorat invitatia de a participa la intalnirea cu jurnalistii de ieri. Acest fapt a starnit, insa, nemultumirea purtatorului de cuvant al filialei, Ioan Chelemen. „Se pare ca, pe langa faptul ca sunt purtator de cuvant mai trebuie sa si gandesc in numele partidului”, a spus iritat acesta.
Astfel, la conferinta au participat doar presedintele PSD Oradea, Dan Matei, presedinta organizatiei municipale de femei, Silvia Ardelean, si Mariana Boekeni. Insa, potrivit purtatorului de cuvant, la intalnirea cu reprezentantii mass-media era asteptat si vicepresedintele filialei, Gavrila Ghilea, care este, de asemenea, si vicepresedinte al Consiliului Judetean, dar si cativa consilieri locali.
„Daca azi s-ar fi propus listele pentru candidaturi noi, cei care ne aflam acum aici, am fi fost undeva in spate si ei in fata”, a spus Chelemen. „L-am chemat pe vicepresedintele Ghilea pentru ca v-am promis acum cateva saptamani ca va voi raspunde la intrebarea pusa de unul dintre ziaristi cu privire la activitatea domnului Ghilea „daca este pesedist in PSD sau in UDMR?””, a adaugat purtatorul de cuvant. El a facut referire la faptul ca in ceea ce priveste activitatea lui Ghilea din CJ, acesta ar actiona dupa cum ii dicteaza presedintele institutiei, Kiss Alexandru, care este liderul filialei Uniunii, si nu dupa interesele PSD.
In schimb, absenta presedintelui organizatiei judetene a social-democratilor, Mihai Bar, de la intalnirea cu jurnalistii a fost motivata, intrucat acesta se recupereaza dupa accidentul rutier in care a fost implicat in urma cu circa o luna. De asemenea, prim-vicepresedintele filialei, Alexandru Retegan, se afla intr-o calatorie in strainatate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă