21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialProtest comun al fanilor CFR şi "U"

Protest comun al fanilor CFR şi „U”

Conducerea echipei CFR Cluj a şocat întreg Clujul luni, la prânz, atunci când a anunţat că biletele la derby-ul local dintre CFR şi „U” vor costa între 150 şi 250 de lei, în condiţiile în care, la meciul CFR – Dinamo, cel mai scump tichet a costat 50 de lei.

Acest lucru i-a nemulţumit vizibil atât pe fanii „studenţilor”, cât mai ales pe cei ai CFR-ului, care au umplut forumurile inclusiv cu mesaje jignitoare la adresa şefilor echipei favorite. Un meci între CFR şi „U” Cluj ar umple oricând un stadion în Cluj, însă preţurile stabilite pentru intrarea pe arena din Gruia vor lăsa acasă mulţi spectatori.

„Ruşine, Arpi, ruşine!”

„Am aşteptat foarte, foarte mult acest meci. Numai despre asta vorbeam în ultimul timp…şi acuma îs total dezamăgit” şi „în nici un caz nu trebuie să participăm în tribune la acest meci. Eu, cel puţin, refuz categoric să bag atâţia bani în buzunarul chelului… mai bine fac vânzare clubului şi îmi cumpăr numai fulare şi deodorizante de maşină de banii ăia” sunt doar două dintre sutele de mesaje ale fanilor „U”-işti referitoare la acest meci. Surprinzător, acestea au avut ecou şi în rândul CFR-iştilor, care, fără să vrea, au făcut pact comun pe Internet cu rivalii.

„Nu doar acest meci, ci şi multe alte viitoare meciuri o să le văd la TV. Sper ca la meci să fie doar Arpi şi Mureşan şi vreo două mii de uişti. Ruşineee, Arpi, ruşineee!!!” sau „lucrurile mergeau spre bine, însă, pentru a nu ştiu câta oară, conducătorii noştri instigă şi apoi se miră că sunt incidente. Sunt nişte oameni total iresponsabili” reprezintă două dintre răspunsurile asemănătoare venite din partea alb-vişiniilor. Meciul CFR-„U” Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Polul prospețimii: Orașul european care domină la capitolul aer curat

Agenția Europeană a Mediului a făcut o clasificare a orașelor cu cel mai curat aer, dar și a zonelor cu cele mai multe probleme...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă