11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialProject Expo: Case de la 15.000 la 215.000 euro (VIDEO)

Project Expo: Case de la 15.000 la 215.000 euro (VIDEO)

Cea mai ieftina oferta de la targul imobiliar Project Expo este o vila cu trei camere, cu o suprafata de circa 97 mp, pe structura din lemn, in valoare de 15.000 euro, in timp ce o vila din Izvorani, cu o suprafata totala de 420 mp,se afla printre cele mai scumpe oferte,aceasta costand 215.000 euro, anunta Newsin.

"O casa la rosu, cu structura din lemn si o suprafata de aproximativ 97 de mp, costa circa 15.000 de euro. Pretul include structura de lemn, finisajul exterior cu placi OSB, scara interioara si acoperisul din sindrila, insa nu include fundatia, pe care trebuie sa o aiba clientul", a precizat directorul general al Antares Group, Ovidiu Singeorzan. In cazul in care clientii vor opta si pentru parcare si tamplarie cu pvc, pretul urca cu circa 5.500 de euro.

Aceeasi casa cu finisaje exterioare, termoizolatie si tamplarie cu termopan porneste de la 23.000 de euro, iar garajul mai adauga inca 5.300 de euro la pret.

Constructorii nu ofera finisaje interioare sau posibilitati de finantare. "Orice finisare interioara care se face in regim propriu este mai ieftina decat cea facuta de constructor", a precizat Singeorzan.

Potrivit reprezentantilor companiei, pana in prezent au fost ridicate aproximativ 20 de astfel de case in Ramnicu Valcea.

Pe de alta parte, vila de la Izvorani, parte dintr-un complex care se desfasoara pe 1.000 de metri patrati, este complet finisata si amplasata intr-o livada, pretul putand varia in functie de la modalitatea de plata.

Targul de imobiliare Project Expo, la care participa circa 30 de dezvoltatori si brokeri de credite, se desfasoara in perioada 29-31 mai la Palatul Copiilor din Capitala. Organizatorii anticipeazaa ca pana duminica numarul vizitatorilor va atinge 10.000 de persoane, dupa ce la editia din martie nu a depasit 7.000 de persoane.

Reprezentantul organizatorilor, Cosmin Radu, a declarat ca preturile sunt mult mai bune decat in martie. Astfel, o garsoniera cu o suprafata de circa 51 de metri patrati se vinde acum cu 39.000 de euro, de la 45.000 de euro in martie.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă