21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialProiectul „Ghidul practic al ocupării” se află în cea de a zecea...

Proiectul „Ghidul practic al ocupării” se află în cea de a zecea lună de implementare

Proiectul „Ghidul practic al ocupării”, contract POSDRU/128/5.1/G/125209, derulat de S.C. INFOTRUST-DESIGN S.R.L. în judeţul Tulcea, în perioada 12 martie 2014 – 12 septembrie 2015, se află în cea de a zecea lună de implementare.

În cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, 270 de persoane fără un loc de muncă sunt sprijinite în procesul de integrare/reintegrare pe piața muncii prin activități de informare și consiliere psihoprofesională, formare profesională și mediere electronică. Aceste acţiuni sunt apreciate ca fiind esenţiale în procesul de identificare şi angajare pe un loc de muncă compatibil cu interesele, cu profilului individual de personalitate şi cu nivelul personal de pregătire.

Acum, mai mult ca oricând, dinamica societăţii în care trăim impune conştientizarea faptul că angajarea unui om pe un post de muncă este o investiţie şi pentru angajat şi pentru angajator, motiv pentru care, părţile interesate, ar trebui să ia în calcul toate variabilele în condiţiile în care doresc, la momentul iniţierii unei relaţii, stabilitate şi performanţă pe termen mediu şi lung.

În acest moment al implementării acţiunile sunt centrate preponderent către şomerii de lungă durată, adică acele persoane cu vârsta de peste 25 ani care, de peste 12 luni consecutive, se află într-o situaţie de şomaj, indemnizată sau nu.

Pentru detalii şi înscrieri suntem la dispoziţia persoanelor interesate la telefon 0240 506300, de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 17.00, sau prin email la adresa contact@proiectitd.ro, persoană de contact, Manager proiect Tamara Sirotencu, beneficiar SC INFOTRUST-DESIGN S.R.L.

Detaliile privind proiectul pot fi accesate cu uşurinţă folosind pagina web a proiectului www.proiectitd.ro. Alte surse de informaţii despre program sunt site-urile: www.fseromania.ro şi www.fsesudest.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în OAMENI.

Cele mai citite

Mișcare surprinzătoare a Bursei de la București

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni...

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...

Oțelul, victorie la limită împotriva lui FC Hermannstadt

Oţelul Galaţi s-a impus în fața celor de la FC Hermannstadt cu scorul de 1-0, pe teren propriu, în etapa a șaptea a play-out-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă