9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialProgramul „Rabla" pentru motounelte

Programul „Rabla” pentru motounelte

STIHL România, subsidiara grupului german cu acelaşi nume, a reuşit să scoată din curţile românilor 40 de tone de motounelte vechi de grădinărit prin programul similar celui de reînnoire a parcului auto, proiectul fiind susţinut în exclusivitate de compania germană.

Programul a început în 2009, desfăşurându-se în mai multe faze. În prezent se derulează faza a treia, care va dura până la sfârşitul anului. În 2011 au fost schimbate prin acelaşi program 30 tone de motoutilaje vechi. Evoluţia pozitivă a programului „Rabla” pentru motounelte se datorează faptului că, în schimbul echipamentelor uzate, oricare ar fi producătorul, STIHL România a oferit cumpărătorilor reduceri pentru noile motounelte cumpărate, care au variat în funcţie de tipul acestora, campioana achiziţiilor fiind gama de motoferăstraie.

În prezent, compania STIHL funcţionează la nivel naţional, fiind reprezentată de o reţea de 220 de dealeri. În ultimul an, la nivelul întregii reţele, a fost implementat un nou sistem de prezentare a produselor, conform standardelor internaţionale ale companiei. Strategia generală de dezvoltare aplicată în ultimii ani a contribuit la o creştere a cifrei de afaceri de peste 20% în 2011. 

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă