16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialProcesul "ucigasei cu umbrela", Doina Matei, incepe pe 17 decembrie

Procesul “ucigasei cu umbrela”, Doina Matei, incepe pe 17 decembrie

Romanca acuzata ca a ucis o tanara italianca in metroul din Roma, pe 26 aprilie, cu o umbrela,  va fi judecata incepand cu 17 decembrie, relateaza site-ul RomaOne.it. Procesul va avea loc in capitala Italiei, conform unei proceduri de urgenta, mai adauga sursa citata, monitorizata de ziare.com.

 

Romanca Doina Matei este acuzata ca ar fi ucis-o pe italianca Vanessa Russo infigandu-i o umbrela in ochi, in timpul unei altercatii izbucnite intre cele doua tinere, in statia Termini a metroului din Roma.

In urma consultarii avocatilor apararii, judecatorul Donatella Pavone a decis luni inceperea procesului la 17 decembrie. La urmatoarea infatisare vor fi audiati atat reprezentantii Parchetului, cat si cei ai apararii.

Romanca este acuzata de omor calificat, cu circumstante agravante, din cauza lipsei unui motiv intemeiat al faptei. Inculpata sustine ca nu a vrut sa o omoare pe italianca, iar avocatii sai considera ca acuzatia de omor voluntar nu se sustine.

Mama Vanessei Russo, prezenta, luni, in sala de judecata in care a avut loc audierea, a declarat ca spera ca se va face dreptate.

Doina Matei a anuntat, la randul ei, ca in timpul procesului va face declaratii spontane.

Cele mai citite

Criză de teste de sarcină în localitățile rămase fără păcănele

Ilustrație: Marian Avramescu Legea prin care a fost interzisă prezența păcănelelor în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori se poate dovedi o...

Andrei Caramitru despre Nicușor Dan: “Așa dezastru colosal nu am văzut în viața mea”

Analistul economic Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR, face un comentariu dur despre prestația lui Nicușor Dan ca primar al Bucuretiului, afirmând că...

Premierul a sesizat că plătim aceeași bani pentru cantități mai mici și cere sancțiuni pentru comercianți

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că urmează să fie elaborată o reglementare în baza căreia producătorii vor fi obligaţi să semnaleze vizibil pe ambalaj, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă