16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPrimar italian: Românii din Piemonte sunt foarte bine integraţi

Primar italian: Românii din Piemonte sunt foarte bine integraţi

Cei 100.000 de români din regiunea Piemonte din Italia sunt foarte bine integraţi, a afirmat primarul din Torino, Piero Fassino, la a treia ediţie a Forumului economic România – Italia.

“În Torino sunt 50.000 de cetăţeni români, iar în regiunea Piemonte peste 100.000 de români foarte bine integraţi”, a spus primarul Piero Fassino în discursul său din cadrul forumului. 

Edilul din Torino a apreciat organizarea Forumului, susţinând că internaţionalizarea firmelor în dificultate din zona Torino se poate face cu succes către România.

“Schimburile economice între România şi regiunea Piemonte sunt deja istorice şi bine consolidate”, a punctat Piero Fassino. 

Forumului economic România – Italia a fost organizat, sâmbătă, de Camera de Comerţ a României în Italia (CCIRO Italia) la Sala Consiglieri de la Palazzo Cisterna din Torino.

Preşedintele CCIRO Italia, Eugen Terteleac a salutat discursul primarului Piero Fassino, mulţumindu-i pentru prezenţă şi pentru atenţia acordată acestui forum economic.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă