14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPrima semifinală din UEFA Champions League între Manchester City și Real Madrid...

Prima semifinală din UEFA Champions League între Manchester City și Real Madrid s-a terminat 0-0

În prima semifinală din UEFA Champions League s-au întâlnit cele mai eficiente echipe din Premier League și La Liga, Manchester City și Real Madrid, o confruntare care s-a terminat cu un rezultat alb: 0-0.

Anunțat ca un duel echilibrat, Manchester City și Real Madrid s-au anulat reciproc, iar echipa calificată în marea finală din acest an se va decide la Madrid pe Santiago Bernabeu.

Cetățenii la prima lor semifinală în Liga Campionilor speră să își autodepășească performanța calificându-se în finala mult visată, dar madrilenii s-ar putea dovedi o nucă foarte tare, experiența lor la acest nivel fiind mult superioară britanicilor, iar acest lucru s-ar putea să conteze în cele din urmă mai ales după acest 0-0 din prima manșă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată, tot în Champions League, în anul 2012, într-un meci contând pentru grupele acestei competiții și atunci s-a impus Real Madrid care a castigat cu 3-2 pe teren propriu si au terminat la egalitate 1-1 pe Etihad Stadium.

Disputa retur se anunța la fel de echilibrată, cu orice rezultat posibil, ambele echipe fiind extrem de valoroase, o dispută în care probabil că va predomina prudența și eliminarea potențialelor riscuri, lăsând calificarea să se decidă dacă va fi cazul la loviturile de departajare.

Cel mai bun om al meciului în Man City-Real a fost fără îndoială portarul gazdelor Joe Hart care a avut două intervenții providențiale și astfel Man City rămâne cu șanse reale în cursa pentru Finala UEFA Champions League.

Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă